Flerbostadshus

Inre Hamn Karlstad

Bryggudden är en del av området Inre Hamn i centrala Karlstad där arbetsplatser och allt fler bostäder samsas i ett vattennära läge. I projektet Bryggudden etapp tre har Byggbolaget uppfört 167 hyreslägenheter i sju plan.

BBGRUPPEN/Byggbeslag i Karlstad har projekterat, levererat och installerat låssystem, passerlösning och porttelefoni. Till entrépartierna har vi även levererat dörrbeslagning inkl. dörrstyrning. Dörrbeslagningen inomhus omfattas av lägenhetsdörrar och innerdörrar.

Till entré och trapphus har vi bl. a levererat posfackslösning, tidningshållare, och dörrstoppare.

Från BBGRUPPEN kommer också inredning till badrum och WC. Det rör sig om badrumsskåp med belysning, förvaringsskåp, duschväggar, toalettpappershållare, krokar, torkställning etc.

Dessutom finns vår egen klädkammarhylla BB83, måttanpassad och monterad i lägenheternas klädförråd.

Bostäderna var klara för inflyttning våren 2015.

Kvillebäcken


Kvillebäcken är en ny stadsdel på Hisingen i Göteborgs kommun. Sammanlagt byggs ca 2000 bostäder och ett antal verksamhetslokaler av sju olika bostadsbolag. Stadsdelen har ett centralt läge med god kollektivtrafik och närhet till grönområden.

BBGRUPPEN/Byggbeslag i Göteborg har levererat lås, säkerhet, beslag och inredning till olika projekt i Kvillebäcken, som lägenheter, förskolor, butiker m.m.


Vår egen hallserie BB14 med kroklist, kläd- och skohylla och klädkammarinredning BB83 finns monterad i många av lägenheterna.

Från BBGRUPPEN kommer också inredning till badrum och WC. Det rör sig om badrumsskåp med belysning, duschdörrar, toalettpappershållare, kroklister etc.

Vi har utfört projektering, leverans och montage av komplett beslagning av fastigheternas interiöra och exteriöra dörrmiljöer. 

Till trapphus, hissar och hallmiljö har vi bl. a levererat skyltning, tidningshållare, fällsitsar, klädförvaring, inspektionsluckor samt skjutdörrar med spegelglas. 

Vi har erbjudit tillvalsrådgivning för de boende med möjlighet att välja alternativ inredning och beslag till sin nya bostadsmiljö. Det ger ett hem med en personlig prägel.

Området Kvillebäcken har en beräknad byggtid på 7-8 år och planeras stå klar 2018.

Uppsalahem


Uppsalahem har uppfört hyreslägenheter i Frodeparken i centrala Uppsala. Byggnaden, som är svängd, är försedd med Nordens största solcellsfasad för flerbostadshus. 


BBGRUPPEN/Lås & säkerhetscenter i Uppsala har levererat beslag och inredning samt projekterat och levererat låssystem inkl. dörrbeslagning. Fastigheten innehåller 70 lägenheter och har en förskola i bottenplanet.

KVARTERET FLÖJTEN


I kvarteret Flöjten i närheten av Karlstad Universitet byggde Moeleven Byggmodul 96 st studentbostäder med ny teknik. Stora delar av produktionsprocessen utfördes i fabrik, med delar av BBGRUPPENs inredning redan monterad på plats, när byggmodulerna levererades till byggarbetsplatsen.


I det här projektet fick vi i BBGRUPPEN Karlstad nyttja hela vår potential som leverantör av säkerhet, inredning och kommunikationslösningar. Säkerhetsleveransens bestod i projektering och driftsättning av Iloq låssystem, låsbeslagning och inbrottslarm. 

FAGERSKRAPAN ÖSTERSUND


Skanska bygger punkthuset Fagerskrapan i Östersund. Fagerskrapan rymmer 56 miljöklassade lägenheter och bjuder på en fantastisk utsikt över Storsjön, fjällen och staden.


Byggnaden ligger i ett centralt läge med närheten till service och andra bekvämligheter. BBGRUPPEN levererar och monterar låssystem, cylinderbehör,dörrstängare och dörrautomatiker.

SOLVÄNDAN - BYGGPARTNER

Centralt i Upplands Väsby bygger Byggpartner ett boende utöver det vanliga. Det är 83 lägenheter fördelade på två byggnader som tillsammans omgärdar en stor innegård.
Lägenheterna har genomgående högkvalitativa materialval. De boende kan i hög grad påverka och att sätta sin personliga prägel på lägenheten genom olika tillval.

Här bidrar BBGRUPPEN med såväl leverans av sakvaror som hela låsentreprenaden.

HFAB - VÅRHEM OCH ANDERSBERG

HFAB arbetar med att utveckla bra boende i hyresrätter för människor i alla åldrar och i olika delar av Halmstad. Ett arbete som pågått sedan 1942 och som resulterat i ett 30-tal bostadsområden och att närmare 9 800 hushåll har HFAB som hyresvärd.

I HFABs bostadsområden Vårhem och Andersberg har BBGRUPPEN installerat kompletta låssystem med över 1500 låscylindrar. Hela vägen från låsprojektering till montage och leverans av nycklar. Vi hjälper också till med den löpande nyckeladministrationen.

BTH BYGG NYSTAD 9

Projektet Kv Nystad 9 är en totalrenovering av flerbostadshus på Sibeliusgången i Akalla och en del av det så kallade Järvalyftet. Det är BTH bygg som utför entreprenaden och i BBGRUPPEN levererar vi sakvaror och står för låsentreprenaden.