Ljudabsorbenter och inredning

Här har vi samlat ett smakprov på aktuella delar ur vårt sortiment av anpassningsbara och funktionella lösningar för skolor, kontor, bostäder och offentlig miljö. Fortsätt gärna in under Produkter i toppmenyn och se mer av vårt erbjudande inom inredning och beslag.

Tveka inte att kontakta en BBGRUPPEN-säljare om du har frågor. Du kan alltid förvänta dig goda råd för att hitta rätt lösning till ditt projekt.

Kontakt Stockholm

Innesäljare Zila Markeyan 010-163 64 83
Gruppledare innesäljare Arpine Martirosyan 010-163 64 81
Utesäljare Ohannes Wannessian 010-163 65 93
Utesäljare Pauli Kivelä 010-163 64 62

Ljudabsorbent

Absorbenter finns för montage på vägg, i tak eller som fristående skärmvägg. Tillverkas av aluminiumprofil med invändig fyllning Ecophon för effektiv ljuddämpning enligt SS-EN ISO 11654 klass A-C. Ecophonfyllningen och aluminiumramen klarar brandklassning enligt EN 1021-2:2006.

Kreativa lösningar med ljudabsorbenter

Du kan få absorbenten klädd i en mängd olika färger och tygkvaliteter. Detta ger utrymme för en kundunik design. Inredningen på bilden döljer dessutom en tv-skärm bakom en skjutbar och tygklädd ljudabsorbent.

Brandklassad ljudabsorbent

Golvmodell med stabil stomme av natureloxerad aluminiumprofil. Tygklädd med Blazer Lite på Ecophonskiva för effektiv ljuddämpning enligt SS-EN ISO 11654 klass A. Fotsats med eller utan hjul. Stommen kan lackas i valfri NCS-kulör. Brandklassad enligt EN 1021-2:2006.

Låsbart telefonskåp

Mobiltelefonskåp med fem transparenta hyllor. Glasfront med träram i bok, björk eller ek. Vit stomme för 25 eller 35 st telefoner, cylinderlås.

 

Hissbara och svängda skrivtavlor

Ett system med höj- och sänkbara skrivtavlor ger maximal skrivyta med bra ergonomi.  En lösning som även är handikappanpassad. De hissbara skrivtavlorna är testade av Statens provningsanstalt enligt SS-EN 14434:2010.

Även en svängd vägg lämpar sig som skrivyta.

Skjutbara skrivtavlor

System för industri- eller kontorsmiljö där stor skrivyta krävs på liten fysisk yta. Bilden visar en helhetslösning inklusive förvaring.

Anslagsskåp i trä

Tillverkas i bok, björk eller ek. För montering inomhus. Välj mellan anslagsyta och våningsregister. Finns även våningsregister med belysning. Skåpet går att få med halva ytan låsbar.

Fler produkter för entré och trapphus.

Beredskapstavla

Funktionell exponeringstavla som samlar viktig utrymningsinformation, första hjälpen, släckningsutrustning m.m.

Hall- och kapprumsserie BB14

En serie som passar i både privat och offentlig miljö. Klädhylla och krokstav har rundstav i ek, som ger en snygg kontrast mot krok och konsol i aluminium. Skohyllan är tillverkad helt i aluminium. Serien är bedömd i Byggvarubedömningen.

Mer om BB14.

Klädskåp

Skåpförvaring för kläder i kombination med en sittbänk är en funktionell klassiker. Bilden visar en lösning som både är utrymmeseffektiv och har en design anpassad till övrig inredning i miljön.

Fler produkter i kategorin omklädning.

Inredning skötrum

Hyllsystem, skötbord med förvaring, handduksskåp, avfallsbehållare – vårt sortiment erbjuder lösningar för de flesta behov.

Se fler skötbord, madrasskåp och lösningar för barnsäkerhet.

Inredning kapprum förskolemiljö

Anpassningsbara system för förvaring som underlättar för både barn och personal.

Inredning kapprum skolmiljö 

Våra skräddarsydda kroklister och vår egen klädställsserie BAM BAM, finns i många kapprum och omklädningsrum i skolor och idrottsanläggningar runt om i Sverige.

Mer om BAM BAM.

Sittbänk och entrématta 

En entrémiljö ska både vara välkomnande och funktionell. Vi hjälper dig med skrapgaller, mattor, sittbänkar, postboxar, fastighetsregister m.m.

Fler sittbänkar.

Skrapmatta och ram

Rätt lösning stoppar grus och smuts året runt. Vi ger goda råd och levererar entrémattor anpassade för din entré och fastighet.

Mer om sortiment entré, trapphus och yttre miljö.

TIPS!
Nyttja vår kunskap och erfarenhet – det ger dig tillgång till valfrihet, anpassningar, funktion och design. Kontakta BBGRUPPEN Stockholm.