Stockholm – Teknisk säljare elektronisk säkerhet

BBGRUPPEN/Bysmeden Lås söker en teknisk säljare. Har du erfarenhet inom elektronisk säkerhet och larm, och vill arbeta som säljare med fokus på helhetslösningar? Då har vi en tjänst för dig.

Bysmeden Lås har funnits i branschen i många år och är en etablerad leverantör av lås och säkerhet till Stockholms bygg och fastighetsmarknad. Just nu expanderar vi och behöver förstärkning. Tjänsten är placerad i Västberga men du kommer att utgå hemifrån och arbeta ute på fält. Det ingår förmånsbil i tjänsten.

Dina arbetsuppgifter som teknisk säljare kommer främst att bestå av att ta fram kundspecifika lösningar inom passersystem, larm och CCTV. Kundbesök, relationsbyggande, projektering och offerthantering kommer också att vara centrala delar i din roll som säljare.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är förtroendegivande och som har ett brinnande intresse för sälj och teknik. Du ska även ha relevant branschkännedom, produktkunskap och erfarenhet av sälj. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav för tjänsten:
- Goda tekniska kunskaper
- B-körkort
- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande för tjänsten:
- Erfarenhet av projektering
- God marknadskännedom
- Ett etablerat kontaktnät

Ansökan

För denna tjänst samarbetar vi med Uniflex, som tar hand om rekryteringsprocessen.

Kontaktperson hos Uniflex

Gwendoline Lindahl

Gwendoline.lindahl@uniflex.se

Tel.nr: 08-41 07 26 65

Så här hanterar vi dina personuppgifter

När du skickar in din ansökan till BBGRUPPEN godkänner och samtycker du till att bbgruppen behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen.

Läs mer här (pdf).