Stockholm Västberga – Säkerhetstekniker

BBGRUPPEN/Bysmeden Lås söker två installations- och säkerhetstekniker. Har du erfarenhet från larm- och säkerhetsbranschen och en passande utbildning inom teknik? Då har vi en tjänst för dig.

Bysmeden Lås har funnits i branschen i många år och är en etablerad leverantör av lås och säkerhet till Stockholms bygg- och fastighetsmarknad. Vi är just nu i en expansiv fas och behöver förstärkning. Du kommer att utgå från våra lokaler i Västberga eller Kista.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med goda kunskaper inom inbrottslarm, kameraövervakning, passerkontroll och brandlarm. Det är även meriterande om du har behörighet inom inbrottslarm eller brandlarm samt att du brinner för IT.

Krav för tjänsten:
- Relevant utbildning inom teknik
- Erfarenhet av passersystem
- B-Körkort
- Kunskaper inom Officepaketet
- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande för tjänsten:
- Behörighet inom inbrottslarm eller brandlarm

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, för att passa in och trivas i denna tjänst ser vi att du är öppen och har ett inre driv samt ett starkt engagemang.

 

Ansökan

För denna tjänst samarbetar vi med Uniflex, som tar hand om rekryteringsprocessen. Använd nedanstående länk för kontaktuppgifter och ansökan.

Skicka gärna in din ansökan direkt då vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Givetvis tar vi hänsyn till eventuell uppsägningstid. Välkommen!

Länk till annons och ansökan.