Stockholm Västberga – Tekniker Larm & Passage

Som tekniker inom larm och passage blir du en specialist med en värdefull kompetens som våra kunder efterfrågar och uppskattar. Du skräddarsyr, driftsätter och underhåller larm och passersystem från marknadens ledande leverantörer för att vår kund alltid skall känna sig trygg med att de har valt den bästa partnern inom området.

Dina arbetsuppgifter omfattar:

  • Installation och driftsättning av inbrottslarm, brandlarm, CCTV och passersystem från olika märken och leverantörer
  • Underhåll, felsökning och service
  • Förstå ritningsunderlag och utföra dokumentation av ditt arbete
  • I viss mån installation och inkoppling av elektriska lås och dörrautomatiker


Vi arbetar nära varandra i vår arbetsgrupp med säljare, projektledare och tekniker. Den goda stämningen i teamet är viktig för oss och vi uppskattar därför att vår blivande kollega vill bidra till den glada, hjälpsamma och entusiastiska atomsfär som genomsyrar våra arbetsdagar. Vi vill att du ska kunna arbeta med kvalité och kundnöjdhet i fokus och att du ska kunna utvecklas i tjänsten hos oss.

Vi står för alla verktyg som krävs för ett flexibelt arbetssätt såsom tjänstebil, laptop och mobiltelefon och som anställd har du tillgång till en rad olika personalförmåner. Saknar du vissa utbildningar eller önskar komplettera produkspecifika kunskaper så sker detta kontinuerligt hos våra leverantörer vilket vi uppmuntrar.


Vad förväntas av dig?

Du arbetar idag som tekniker inom larm- och passagebranschen eller som elektriker med stort intresse för teknik och svagström. Du är van vid och trivs med att ta ansvar, känner engagemang för dina kunders önskemål och behov och upplevs som en trygg och kompetent resurs ute på plats.

I din roll kommer du att vara självgående vilket förutsätter att du trivs med frihet under ansvar, men även arbeta i projekt över tid vilket innebär teamwork. Ditt arbete utförs där det passar uppdraget; på kontoret, hos våra kunder eller varför inte hemifrån när uppgifterna tillåter?

För att vara aktuell för tjänsten krävs, utöver yrkeskunskaper, att du har goda datakunskaper, innehar B-körkort samt är flytande i svenska språket i såväl tal som skrift, då du har mycket kontakt med våra kunder. Erfarenhet som ledande montör eller innehav av certifiering för larm alternativt CCTV är meriterande för tjänsten.

Ansökan

Välkommen att skicka in ditt CV och ett personligt brev till HR-ansvarig hans.lind@bbgruppen.se

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Ansökningstiden går ut 23 november.

Vi ser fram emot att höra av dig!

 

ATT ARBETA I BBGRUPPEN

BBGRUPPEN levererar produkter och smarta lösningar inom lås, säkerhet, beslag och inredning till bygg- och fastighetsbranschen. Vår samlade kapacitet och kompetens ger marknaden mer än bara produkter – målet är att vår kunskap och erfarenhet ska minska våra kunders kostnader. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början av 50-talet då AB Byggbeslag startade sin verksamhet i Karlstad med försäljning av beslag till proffsmarknaden. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vår verksamhet växt, dels genom nyetableringar och dels när nya företag anslutit runt om i landet. Sedan en tid tillbaka är vi EN grupp – BBGRUPPEN.

Att arbeta i BBGRUPPEN