Stockholm – System- och dokumentationsansvarig

Bysmeden Lås söker nu en system- och dokumentationsansvarig. Om du är noggrann, serviceinriktad och har ett brinnande intresse för teknik är detta en tjänst för dig.

Bysmeden Lås har funnits i branschen i många år och är en etablerad leverantör av lås och säkerhet till Stockholms bygg- och fastighetsmarknad. Just nu växer vår verksamhet och vi behöver förstärkning till kontoret i Västberga.

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av  dokumentation i Auto-CAD och VISIO, konfigurering av befintliga och nya installationer samt fungera som ett stöd av teknisk support. Du förväntas även att fungera som en resurs för att avlasta säljorganisationen och delta vid vissa kundbesök.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann och som har ett brinnande intresse för teknik, du ska tycka om när det händer mycket runt om kring dig samt kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.

Krav för tjänsten:
- Goda kunskaper inom Officepaketet
- B-körkort
- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
- IT-kompetens inom elektronisk säkerhet

Meriterande för tjänsten:
- Erfarenhet av Auto-CAD och VISIO
- Programmeringserfarenhet från JAVA och HTML

Erfarenhet av branschen är meriterande men vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och din vilja att utvecklas. Det kommer att erbjudas interna utbildningar inom aktuella säkerhetssystem.

 

Ansökan

För denna tjänst samarbetar vi med Uniflex, som tar hand om rekryteringsprocessen. Använd nedanstående länk för kontaktuppgifter och ansökan.

Skicka gärna in din ansökan direkt då vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Givetvis tar vi hänsyn till eventuell uppsägningstid. Välkommen!

Länk till annons och ansökan.

Så här hanterar vi dina personuppgifter

När du skickar in din ansökan till BBGRUPPEN godkänner och samtycker du till att bbgruppen behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen.

Läs mer här (pdf).