Linköping – Säljande projektör

I ditt dagliga arbete kommer du att planera och genomföra kundbesök, göra behovsanalyser, etablera nya kundrelationer, förvalta befintliga kunder samt arbeta med merförsäljning, offertarbete och projektering av lås-, larm- och passersystem. 

Din profil

Du är en driven säljare och projektör. Du har en upparbetad branschkunskap och känner dig bekväm med byggprocessen. Du ser dig själv som en självgående person, som är bra på att organisera och ta tag i frågor när de dyker upp.

Det finns lite av entreprenörsanda i dig och ett naturligt intresse för bygg- och fastighetsbranschen. Att göra affärer ger dig energi och du har en praktisk inställning till problemlösning och kan snabbt anpassa dig till nya förhållanden.

Du tycker om att bygga relationer med såväl interna som externa kunder. Du uppskattar variationen i arbetet, som omfattar många olika typer av projekt och kundkontakter.

För att lyckas i rollen bör du vara affärsmässig, strategisk och kommunikativ.

 

Ansvarsområden

Ditt huvudsakliga ansvar är att uppnå distriktets marknads- och försäljningsmål genom dina sälj- och projekteringsinsatser. Du kommer att räkna på och upprätta offerter samt delta i avtalsarbeten med nyteckning, uppföljning och bevakning.

Entreprenadprojekt:
Vårt produkt- och tjänsteerbjudande nyttjas från projektering till leverans och installation inklusive driftsättning. Din roll är att delta i införsäljning och den tidiga projekteringsfasen samt hålla i planeringen för efterföljande faser.

 

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har relevant branschkännedom och produktkunskap inom lås- och säkerhet samt allmänt goda tekniska kunskaper och intresse av försäljning, affärer och kundrelationer. Vi värdesätter din vinnande personlighet och rätta drivkraft i kombination med ett tekniskt intresse och kompetens. Har du tidigare erfarenhet av lås- och säkerhet, försäljning, offertarbete samt projektering är det starkt meriterande. 

Körkort är ett krav. Resor i tjänsten förekommer.

Tjänsten är placerad i Linköping (region Östergötland). 

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast till HR-ansvarig hans.lind@bbgruppen.se

Om du har frågor kring tjänsten, kontakta platschef Mattias Wärnelius på telefon 010-163 67 84.

Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

 


BBGRUPPEN levererar produkter och smarta lösningar inom lås, säkerhet, beslag och inredning till bygg- och fastighetsbranschen. Vår samlade kapacitet och kompetens ger marknaden mer än bara produkter – målet är att vår kunskap och erfarenhet ska minska våra kunders kostnader. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början av 50-talet då AB Byggbeslag startade sin verksamhet i Karlstad med försäljning av beslag till proffsmarknaden. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vår verksamhet växt, dels genom nyetableringar och dels när nya företag anslutit runt om i landet. Sedan en tid tillbaka är vi EN grupp – BBGRUPPEN.

Att arbeta i BBGRUPPEN

Så här hanterar vi dina personuppgifter

När du skickar in din ansökan till BBGRUPPEN godkänner och samtycker du till att BBGRUPPEN behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen.

Läs mer här (pdf).