Linköping – Butiksmedarbetare

Är du en utåtriktad och händig person? Vill du arbeta med både försäljning och tillverkning? Då är det här en tjänst som kan passa dig.

Som butiksmedarbetare hos oss tar du emot besökande kunder, hanterar kassa och sköter försäljning till både företags- och privatkunder. Du varvar försäljningsarbetet med tillverkning och produktion i butikens verkstadsdel.

 

Dina egenskaper

För att trivas i jobbet bör du vara en strukturerad och lösningsorienterad person. Du gillar kundmötet och att ge en så bra kundservice som möjligt i olika situationer.

Om du saknar erfarenhet från låsverkstad så hjälper vi dig att komma igång. Det viktigaste är att du tycker om och är intresserad av att lära dig ett hantverk och orädd inför nya utmaningar.

Tidigare butiksarbete inom exempelvis byggvaruhandel är meriterande, men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du som idag arbetar eller har arbetat inom branschen är mycket intressant.


I din tjänst ingår:

 • Försäljning och rådgivning av hela vårt produktsortiment
 • Tillverkning av nycklar, cylinderläggning och låssystemshantering.
 • Service kring alla typer av lås, låssystem och säkerhetsprodukter

För tjänsten gäller:

 • Goda datakunskaper och gärna erfarenhet av affärssystem i någon form
 • Du behärskar svenska i tal och skrift
 • Arbetstid 07:00 till 16:00
 • Vi förutsätter att du inte förekommer i belastningsregistret
 • Placeringsort Linköping

 

Om oss

Vi erbjuder våra kunder inom bygg- och fastighet ett attraktivt sortiment av produkter och tjänster inom lås, säkerhet, beslag och inredning. Hos oss arbetar du i ett modernt affärssystem och 350 kollegor runt om i landet. Tillsammans bidrar vi till ett positivt arbetsklimat där du får möjlighet att växa både som person och i din yrkesroll inom en spännande bransch. Välkommen att bli en i vårt gäng!

Vi erbjuder även:

 • Friskvårdsbidrag
 • Företagshälsovård
 • Möjlighet till vårdförsäkring

 

 
Ansökan

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) till karriar@bbgruppen.se

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Om du har frågor, kontakta gruppledare Angelica Björkdahl på telefon 010-163 68 31


BBGRUPPEN levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet, beslag och inredning till bygg- och fastighetsbranschen. Vår samlade kapacitet och kompetens ger marknaden mer än bara produkter – målet är att vår kunskap och erfarenhet ska minska våra kunders kostnader. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början av 50-talet då AB Byggbeslag startade sin verksamhet i Karlstad med försäljning av beslag till proffsmarknaden. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vår verksamhet växt, dels genom nyetableringar och dels när nya företag anslutit runt om i landet. Sedan en tid tillbaka är vi EN grupp – BBGRUPPEN.

Att arbeta i BBGRUPPEN

Så här hanterar vi dina personuppgifter
När du skickar in din ansökan till BBGRUPPEN godkänner och samtycker du till att BBGRUPPEN behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen.

Läs mer här (pdf).