Kista – Innesäljare Inredning & Beslag

Vill du få möjligheten att växa och utvecklas inom försäljning? Är du intresserad av att vårda och utveckla kundrelationer? Trivs du med administrativa uppgifter? Då ska du söka tjänsten som innesäljare hos BBGRUPPEN/Byggbeslag i Kista.


Om tjänsten

Din tjänst är inriktad på försäljning av produktområde inredning och beslag. Våra kunder finns inom nybyggnation, löpande underhåll och renovering av bostäder, kommersiella fastigheter samt sjukhus, förskolor och skolor.

Som innesäljare kommer du att ansvara för att ta fram kundspecifika lösningar för både löpande behov och till större projekt, ofta i nära samarbete med övriga säljkollegor.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att innefatta:

 • Hantering av anbud
 • Specificering och offertarbete
 • Rådgivning och problemlösning via telefon och mail
 • Uppföljning med kund


Om dig

Lämplig utbildning är inom försäljning, tekniskt sälj eller annat relevant område. Du har några års erfarenhet av kundhantering. Du trivs i en säljande roll och har förmåga att vårda och utveckla kundrelationer.

Det är meriterande om du har ett tekniskt intresse, kan läsa ritningar och är lättlärd inom nya tekniska lösningar. Likaså är det ett plus om du har erfarenhet av byggbranschen.

Du van vid att använda telefon och dator som verktyg, och du har goda kunskaper i Excel. Om du har erfarenhet av Jeeves, så är det mycket meriterande.

Vi ser dig som en positiv person som är angelägen att förstå kundens behov. Du arbetar självständigt mot uppsatta mål och deadlines, likväl som du trivs med samarbete i grupp. Du kan hantera ett högt tempo, samtidigt som du hanterar och prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet, då du ska passa bra in i vår grupp.

Viktigt för tjänsten är:

 • God grundförståelse och praktisk erfarenhet inom försäljning och kundrelationer
 • Ett strukturerat arbetssätt och förmåga att hålla ordning och reda   

Vi erbjuder dig:

 • En rikstäckande företagsgrupp med 350 kollegor som ger sina arbetsplatser goda betyg i medarbetarundersökningar vad gäller engagemang och trivsel
 • En viktig roll i vårt innesäljarteam på Kistakontoret – en av företagsgruppens mest expansiva enheter
 • Ett sortiment med starka och efterfrågade varumärken
 • En möjlighet att utvecklas och växa inom försäljning samt bygga erfarenhet och kunskap inom branschen
 • Attraktivt friskvårdsbidrag
 • Företagshälsovård


Ansökan

Välkommen med din ansökan till HR-ansvarig karina.gjedsted@bbgruppen.se

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta gruppledare Arpine Martirosyan på 010-163 64 81.


BBGRUPPEN levererar produkter och smarta lösningar inom lås, säkerhet, beslag och inredning till bygg- och fastighetsbranschen. Vår samlade kapacitet och kompetens ger marknaden mer än bara produkter – målet är att vår kunskap och erfarenhet ska minska våra kunders kostnader. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början av 50-talet då AB Byggbeslag startade sin verksamhet i Karlstad med försäljning av beslag till proffsmarknaden. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vår verksamhet växt, dels genom nyetableringar och dels när nya företag anslutit runt om i landet. Sedan en tid tillbaka är vi EN grupp – BBGRUPPEN.

Att arbeta i BBGRUPPEN

Så här hanterar vi dina personuppgifter

När du skickar in din ansökan till BBGRUPPEN godkänner och samtycker du till att BBGRUPPEN behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen.

Läs mer här (pdf).