< Tillbaka till nyheter

2020-06-26

Thomas Kammarbo – ny kategorichef och driven inköpare

Thomas Kammarbo är förutom ny kategorichef, rutinerad inköpare sedan 20 år tillbaka och på senare år med titeln inköpschef. Från och med nu kombinerar han dessa två roller.

– I min nya roll som kategorichef inom entrémiljö och allmänna utrymmen får jag möjlighet till ännu mer direktinput från våra kunder och blir på så vis delaktig i hela processen från inköp till affär. Det ger mig värdefull insikt och förståelse att utveckla vårt erbjudande ytterligare och jag nyttjar min långa erfarenhet som inköpare på nya sätt, berättar Thomas Kammarbo.

–Det är viktigt för mig att tydliggöra vad vårt sortiment står för och lyfta vårt tjänsteerbjudande som gör vägen fram till levererad produkt ännu smidigare och enklare. Att kunna erbjuda kunden en lösning som de tycker är riktigt bra, är en skön känsla avslutar Thomas.

 

TJÄNSTEERBJUDANDE

BBGRUPPENs tjänsteerbjudande inom inredning och sakvaror är anpassat för att underlätta produktval inför projekt, säkerställa mängd och specifikation vid anbud och offert samt snabba upp produktionsfasen med optimering inom förpackning och logistik. Läs mer om våra tjänster här.


< Tillbaka till nyheter