< Tillbaka till nyheter

2020-05-06

BBGRUPPEN vässar sin organisation med kategorichefer

Vi förstärker vår marknadsorganisation med en ny specialistroll. BBGRUPPENs produkter, lösningar och tjänster är efterfrågade och vi fortsätter arbetet med att göra våra erbjudanden och vår kompetens tillgängliga på bästa sätt.

Den nya rollen kategorichef ansvarar för att optimera vårt utbud ytterligare utifrån våra kunders efterfrågan och framtida behov.

Thomas Gustafson är ny i rollen som kategorichef. Han har lång erfarenhet av försäljning mot proffsmarknaden och kommer närmast från en roll som region-/försäljningschef för Emmaboda Glas. 

Thomas kommer att medverka till fortsatt utveckling av våra affärskoncept inom beslag för fönster- och dörrmiljö samt dörrstyrning med fokus på attraktiva lösningar för våra bygg- och fastighetskunder.

– Utmaningen som kategorichef tilltalar mig på många sätt. Som driven inom försäljning av kundanpassade lösningar vet jag hur viktigt det är med rätt lösning, rätt kringtjänster och rätt ekonomi, berättar Thomas.

– Jag ser fram emot att bygga vidare på BBGRUPPENs befintliga kundrelationer och skapa nya givande affärsmöjligheter, avslutar Thomas.

Kontaktsida BBGRUPPEN Marknad


< Tillbaka till nyheter