Stockholm Kista – senior låsprojektör

BBGRUPPEN har nu behov av att förstärka verksamheten med ytterligare medarbetare. Som låsprojektör ansvarar du för att ta fram kundspecifika lösningar i små och stora projekt.

Rollen

Som låsprojektör kommer du att ha direktkontakt med både kunder och underleverantörer. Du är ansvarig för att ta hand om anbudsförfrågningar, sammanställa offerter, ta fram bygghandlingar till projektledaren samt att säkerställa leverans.

 Våra kunder är framförallt de stora byggbolagen, men även FM-bolag- och fastighetsägare, organisationer inom den offentliga sektorn- samt små och medelstora byggbolag finns på kundlistan.

Vi sökerdig som har ett noggrant, strukturerat arbetssätt och som tycker om att kommunicera och bygga relationer. Det ingår inget säljansvar i tjänsten men då det förekommer mycket kontakt internt såväl som externt med kunder bör du ha en god social förmåga.

Du har relevant branschkännedom, produktkunskap och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Goda tekniska kunskaper är ett krav!

Det är av stor vikt att du har en god förmåga att formulera dig skriftligt och muntligt på svenska. Körkort är ett krav.

En förutsättning är att du inte förekommer i belastningsregistret.


Vi erbjuder

På BBGRUPPEN får du möjlighet att arbeta med engagerade och kunniga kollegor med lång och bred erfarenhet. Vi erbjuder dig en mycket spännande tjänst där du får stort mandat att påverka enhetens utveckling framöver. Du kommer att vara en nyckelperson i den fortsatta tillväxten.

Utöver härliga kollegor har vi andra förmåner såsom friskvårdsbidrag, möjlighet till vårdförsäkring, tjänstepension. Vi ser fram emot att presentera oss vidare under rekryteringsprocessen.


Tillträde

Tjänsten kan tillträdas omgående eller efter gemensam överenskommelse.

Placering: Kista


Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Talentor Sweden AB. Är du intresserad av tjänsten och har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta projektledare Anna Gestblom Bottner på mejl: anna.gestblom-bottner@talentor.se eller på tfn 072-644 10 90.

 Du är välkommen med Din ansökan innehållande CV och personligt brev snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!

 Sänd din ansökan via följande länk: http://jobs.talentor.com/Register?job=68794

ATT ARBETA I BBGRUPPEN

BBGRUPPEN levererar produkter och smarta lösningar inom lås, säkerhet, beslag och inredning till bygg- och fastighetsbranschen. Vår samlade kapacitet och kompetens ger marknaden mer än bara produkter – målet är att vår kunskap och erfarenhet ska minska våra kunders kostnader. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början av 50-talet då AB Byggbeslag startade sin verksamhet i Karlstad med försäljning av beslag till proffsmarknaden. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vår verksamhet växt, dels genom nyetableringar och dels när nya företag anslutit runt om i landet. Sedan en tid tillbaka är vi EN grupp – BBGRUPPEN.

Att arbeta i BBGRUPPEN