Sundsvall – Låssäljare/Projektör

BBGRUPPEN har nu behov av att förstärka verksamheten med ytterligare en medarbetare inom dörrmiljö, lås och säkerhet. Som låssäljare/projektör ansvarar du för att ta fram kundspecifika lösningar i små och stora projekt.

Rollen

Som låssäljare/projektör kommer du att ha direktkontakt med både kunder och underleverantörer. Du är ansvarig för att ta hand om anbudsförfrågningar, sammanställa offerter, ta fram bygghandlingar till projektledaren samt att säkerställa leverans.

Våra kunder är framförallt de stora byggbolagen, men även FM-bolag och fastighetsägare, organisationer inom den offentliga sektorn samt små och medelstora byggbolag finns på kundlistan.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett noggrant, strukturerat arbetssätt och som tycker om att kommunicera och bygga relationer. Det förekommer mycket kontakt med kunder så du bör ha en god social förmåga.

Du har relevant branschkännedom, produktkunskap och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Goda tekniska kunskaper är ett krav!

Det är av stor vikt att du har en god förmåga att formulera dig skriftligt och muntligt på svenska. Körkort är ett krav.

En förutsättning är att du inte förekommer i belastningsregistret.


Vi erbjuder

På BBGRUPPEN får du möjlighet att arbeta med engagerade och kunniga kollegor med lång och bred erfarenhet. Vi erbjuder dig en mycket spännande tjänst där du får stort mandat att påverka enhetens utveckling framöver. Du kommer att vara en nyckelperson i den fortsatta tillväxten.

Utöver härliga kollegor har vi andra förmåner såsom friskvårdsbidrag, möjlighet till vårdförsäkring, tjänstepension. Vi ser fram emot att presentera oss vidare under rekryteringsprocessen.

Tjänsten kan tillträdas omgående eller efter gemensam överenskommelse.

Placering: Sundsvall

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 15 oktober 2017 till HR-ansvarig hans.lind@bbgruppen.se

Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Om du har frågor kring tjänsten, kontakta säljare Patrik Åhlin på telefon 010-163 65 16.

 

ATT ARBETA I BBGRUPPEN

BBGRUPPEN levererar produkter och smarta lösningar inom lås, säkerhet, beslag och inredning till bygg- och fastighetsbranschen. Vår samlade kapacitet och kompetens ger marknaden mer än bara produkter – målet är att vår kunskap och erfarenhet ska minska våra kunders kostnader. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början av 50-talet då AB Byggbeslag startade sin verksamhet i Karlstad med försäljning av beslag till proffsmarknaden. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vår verksamhet växt, dels genom nyetableringar och dels när nya företag anslutit runt om i landet. Sedan en tid tillbaka är vi EN grupp – BBGRUPPEN.

Läs mer om oss.